Glarmester i Brøndby Strand

Hos din glarmester i Brøndby og Brøndby Strand, MJ Glas, kan du få lavet termoruder og energiruder, men også specialproducerede spejle. Lad mig hjælpe ved dit næste projekt. Kontakt Glarmester Michael Jensen i dag.

Kontakt mig

Omhyggelig glarmester i Brøndby

Med mange års erfaring fra faget, kan jeg udføre en lang række opgaver. Alle opgaver udføres med stor omhyggelighed, hvad end det er en lille eller større opgave. På den måde sikres du nemlig, som kunde, den bedste service og det bedste resultat.

Om din opgave dukker op helt akut midt om natten eller i weekenden, vil du altid kunne finde hjælp. MJ Glas samarbejder nemlig med Glarmestrenes Døgnvagt, der sørger for stor sikkerhed for kunderne. Du kan derfor trygt kontakte mig, som din glarmester i Brøndby Strand, når du kommer hjem til smadret glas eller oplever skader på dine energiruder eller termoruder.

Termoruder, energiruder og meget mere

Hos MJ Glas kan du altid finde hjælp, hvis du ønsker nye termoruder eller energiruder, eller hvis du står med skadede eller knuste glas. Jeg kommer nemlig gerne ud og skifter dine ruder ved utæthed. Har du ikke før haft disse typer ruder, anbefaler jeg, at du netop skifter til den besparende type, for at holde på varmen og energien i dit hjem.

Når du investerer i termo- og energiruder, investerer du også i komfort og kvalitet. Du sikrer, at kulden holdes ud og at varmen holdes inde. På den måde sparer du en del på din varmeregning, når du vælger ruder som disse. Skal jeg være behjælpelig med udskiftning af energi- eller termoruder i Brøndby Strand, er du velkommen til at kontakte mig på 23 44 13 23 og høre mere om mulighederne.

Sidebar

En glarmester i Brøndby til det hele

Ikke nok med, at jeg kan komme dig til hjælp, som glarmester i Brøndby Strand, når du står med utætte og punkterede ruder, så kan jeg også hjælpe med både indramning af billeder med klart glas i specialstørrelser, såvel som almindelige størrelser.

Hos MJ Glas kan du både få indrammet familiebilleder, kunstværker, mv. i både float glas, glas med høj UV-beskyttelse og usynligt glas, så du får mest muligt ud af dine billeder. Jeg har omkring 150 forskellige rammeprøver på værkstedet, hvorfor du helt sikkert kan finde en ramme, der matcher dine ønsker.

Der er et hav af muligheder, og som glarmester i Brøndby og Brøndby Strand, kan jeg hjælpe dig lokalt. Kontakt MJ Glas på tlf. 23 44 13 23 og hør nærmere.

Det kan denne glarmester tilbyde

Foruden alt det ovenstående, som indramning af billeder og termoruder, kan jeg, som glarmester i Brøndby, også være behjælpelig med forsikringsskader. Jeg har nemlig flere samarbejder med en lang række forsikringsselskaber. Derfor står jeg også klar, når du har haft en ulykke eller har været udsat for indbrud.

Skal du have nyt spejl til dit nyrenoverede badeværelse eller andre steder, hvor et almindeligt spejl ikke passer ind, kan jeg lave specialproducerede spejle i enhver form. Jeg kan både lave det efter rummets udformning, men også efter bestilling, hvis du eksempelvis ønsker at have huller til hylder. Tag blot fat i mig, som din foretrukne glarmester, så finder vi en god løsning.

Er det snarere drivhuset, der har baldrede ruder efter en af efterårets eller vinterens storme, kan du komme til mig for både flueben og glasholdere til montering af drivhusglas. Du kan også få lavet nye glas hos MJ Glas, som er helt magen til de gamle. Bestil blot i den størrelse, du ønsker, så kan du afhente glasset inden længe på værkstedet i Greve. Læs mere om drivhusglas her.

Få også hjælp i andre byer end Brøndby Strand. Som glarmester kommer jeg vidt omkring, hvorfor byer som Vallensbæk og Solrød Strand også ligger inden for mit nærområde.