Indramning

 

Når du har købt en plakat eller et flot maleri, så er den sidste og afgørende finish altid indramningen. Med en indramning af dit billede, hvor der er taget højde for, hvilken ramme der passer bedst til billedet, får dit billede lov til at træde bedre frem. En flot indramning har både betydning for billedets fremtræden, men også for dets holdbarhed.

Har du brug for hjælp til at indramme dine billeder, så er MJ Glas i Greve klar til at udføre opgaven for dig.

​Vi stiller vores erfaring til rådighed for dig, så du får den helt rigtige indramning af billedet. Vi kan udføre alt i indramning, derfor kan vi tilbyde løsninger til blandt andet:

 • Billeder
 • Malerier
 • Litografier
 • Akvareller
 • Plakater
 • Fotos
 • Og meget mere
 • Passepartout udføres kun med syrefri Karton
 • Natur Hvid/offwhite
 • Hvid
 • Farvet: Fx. sort-rød-blå-grøn

 

 

Professionel hjælp til indramning af billeder i Køge

Det er meget vigtigt at vælge de rigtige materialer til billedindramning, da det ellers kan få kedelige konsekvenser for enten plakaten, litografiet eller maleriet.

​Derfor benytter vi udelukkende de bedste materialer fra førende fabrikanter inden for branchen. Så vidt muligt udfører vi altid arbejdet med syrefri kartoner. ​

​Der er mange muligheder inden for indramning af billeder, plakater eller andet, derfor er det vigtigt at tage en snak med din glarmester, inden du får udført opgaven.

Malerier spændt op på blindramme

Den mest brugte størrelse. Højde 16mm x Bredde 43mm – Blindrammer findes også i andre størrelser.
Højde 16mm x Bredde 55mm & Højde 19mm x Bredde 55mm & Højde 25mm x Bredde 65mm & Højde 40mm x Bredde 43mm & Højde 40mm x Bredde 40mm

Vi tilbyder glas til indramning i Køge

Glas er ikke bare glas. Det handler i høj grad om hvad glasset skal bruges til og hvilket billede eller indramning det skal bruges til. Nogle gange kan vores float glas i bedste tyske kvalitet være løsningen, men ofte vil en investering i f.eks. True Vue glas som sikrer høj UV-beskyttelse og minimerer reflekser også kendt som usynligt glas, være det bedste valg.

2 mm float glas eller 2 mm mat reflex fri glas eller som den flotteste og bedste løsning vil Museum glas med Tru Vue Ultra UV 70% og Tru Vue Ultra UV 92% der giver et virkelig flot resultat.

Pris

Leveringstid på indramninger ca. 5-10 arbejdsdage og koster fra kr. 625,00 inkl. moms.

Du er meget velkommen til at kigge forbi værkstedet og se på de forskellige rammeprøver og glas prøver

Ring/SMS eller skriv en mail for at aftale et besøg, så du ikke går forgæves.
Kontant / MobilePay ved afhentning. Dankort modtages ikke.

MJ Glas forhandler rammelister fra:

 

MJ Glas har ca. 150 træ rammeprøver og ca. 15 svæveramme prøver og ca. 20 aluminiumsprøver, af de mest solgte rammer. Herudover findes katalog med specielle prøver.

Se billeder fra Indramning
Sidebar