Om MJ-glas

MJ Glas i Greve er grundlagt af glarmester Michael Jensen – 2. januar 1980 grundlagde Michael Jensen Sydkystens Glarmester på Hundige Strandvej 192.

Sydkystens Glarmester blev i 1992 lagt sammen med Glarmester Rudd H. Frederiksens efterfølger v/Poul Skaarup. Virksomheden der fortsat bar navnet Sydkystens Glarmester, flyttede til ny adresse i Håndværkerbyen 39 i Greve. Seks år efter i 1998 blev termorude fabrikken To-Glas, som var lokaliseret i Ishøj, lagt sammen med glarmesterfirmaerne.
Samtidig med denne sammenlægning blev lokalerne i Håndværkerbyen udvidet.

2003 solgte Micheal Jensen sin andel af firmaet til sin kompagnon, men fortsatte dog i firmaet som førstemand indtil i midten af 2005. Efterfølgende begyndte Michael Jensen i midten af 2005 at arbejde som glarmestersvend.

Michael Jensen, din glarmester på Sjælland

Knapt et år efter, medio 2006, startede Michael Jensen så sin egen glarmester forretning MJ Glas. MJ Glas har et dejligt værksted i Greve og en masse dygtige og engagerede samarbejdspartnere. Begge faktorer som gør, at MJ Glas er klar til at håndtere stort set alle glarmester opgaver – store som små. Fra den 1. juli 2011 har MJ Glas overtaget Sydkystens Glarmester samt Glarmesteren ApS v/Poul Skaarup. Dette betyder, at det fremover vil være MJ Glas, der modtager opkaldet, når man ringer på tlf: 43 90 82 16.

Har du brug for at kontakte os direkte, i forhold til henvendelser eller spørgsmål så kan du med fordel klikke her – for at få mere information!

Sidebar