Glarmester i Karlslunde

 

MJ Glas er din lokale glarmester i Karlslunde med mange års erfaring indenfor glarmesterbranchen. Du kan derfor føle dig trygt ved at vælge mig til din glarmesteropgave. Jeg rykker ud til alle størrelser opgaver – så uanset om det blot drejer sig om en indramning af plakater eller om uheldet har været ude og ruderne skal udskiftes.

Jeg gør mig i både forsikringsskader, energitermoruder samt glas og spejle.

Indramning af plakater & malerier i Karlslunde

Mangler væggen i din bolig lidt udsmykning, og har du købt en ny smuk plakat eller maleri? MJ Glas kan hjælpe dig med at indramme den i den smukkeste ramme, som fremhæver plakaten eller maleriet og passer til væggens farve og din boligs indretning. Jeg gør nemlig en stor dyd i at udvælge det helt rigtige glas og ramme.

Jeg har igennem tiden indrammet mange forskellige typer af plakater, malerier, fotos og meget andet. Lige meget om det drejer sig om jeres bryllupsbilleder, din nye kunstplakat eller et maleri fra din yndlingskunstner, kan jeg hjælpe med at finde det rette ramme og klare indramningen for dig.

Læs mere om mulighederne for indramning her.
Du kan også se en række billeder af tidligere udført arbejde her.

Glarmester i Karlslunde med erfaring indenfor forsikringsskader

Har uheldet være ude, så rykker jeg som glarmester ud i hele Karlslunde uanset om det er dag, aften eller weekend og tiden på døgnet. Jeg har stor erfaring med forsikringsskader, når det kommer til indbrud og andre skader, og arbejder tæt sammen med et hav af forsikringsselskaber.

MJ Glas samarbejder med Glarmestrenes Døgnvagt som har aftaler med mange forskellige forsikringsselskaber. Samarbejder derfor dit forsikringsselskab Glarmestrenes Døgnvagt kan du trygt tage kontakt til MJ Glas. Jeg sørger for at taksere og anmelde skaden for dig.

Er dit forsikringsselskab ikke en del af Glarmestrenes Døgnvagt. Så er du naturligvis velkommen til at tage kontakt til mig alligevel, hvor jeg så vil udarbejde et uforpligtende tilbud.

Kontakt MJ Glas allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte mig telefonisk på 23 44 13 23 eller sende en mail til mj@mj-glas.dk, hvor jeg vil vende retur til dig hurtigst muligt. Du kan også tage kontakt til mig ved at udfylde min kontaktformular.

Sidebar