Glarmester på Sjælland

 

MJ Glas er din glarmester på Sjælland. Jeg har mange års erfaring med udskiftning og opsætning af glas og ruder, så du kan føle dig tryg ved at vælge mig som din glarmester. For hvad enten opgaven er lille eller stor, så er MJ Glas klar til at rykke ud til dig uanset, hvor du bor på Sjælland.

Jeg gør mig i forsikringsskader, energitermoruder samt glas og spejle. Læs mere om MJ Glas ydelser ved at klikke på dem.

Glarmester på Sjælland med erfaring indenfor forsikringsskader

Skulle uheldet være ude, så rykker jeg som glarmester ud på hele Sjælland. Jeg har stor erfaring med forsikringsskader, når det kommer til indbrud og uheld, og arbejder altid tæt sammen med forsikringsselskabet.

MJ Glas samarbejder med Glarmestrenes Døgnvagt som har aftaler med et hav af forsikringsselskaber. Samarbejder dit forsikringsselskab derfor med Glarmestrenes Døgnvagt så kan du trygt tage kontakt til mig, så sørger jeg for at taksere og anmelde skaden for dig. Skulle du have et andet forsikringsselskab er du naturligvis stadig velkommen til at tage kontakt til mig. Hvor jeg så vil give et uforpligtende tilbud, som du kan sende videre til dig forsikringsselskab.

Professionel glarmester på Sjælland hjælper med indramning

Har du købt en smuk plakat eller maleri, så kan en flot ramme gøre en stor forskel i, hvordan den ser ud, når den bliver hængt op på væggen. Jeg gør en stor dyd i at udvælge den helt rigtige ramme, så den matcher din nye plakat eller maleri.

Kontakt MJ Glas i dag!

Du er velkommen til at kontakte mig telefonisk på 23 44 13 23 eller sende en mail til mj@mj-glas.dk, hvor jeg så vil vende retur til dig hurtigst muligt. Du kan også tage kontakt til mig ved at udfylde min kontaktformular.

Sidebar