Glarmester i Ishøj

 

MJ Glas er din glarmester i Ishøj. Jeg rykker ud til alle former for glarmesteropgaver – store som små. Jeg har mange års erfaring i glarmesterbranchen, så du kan føle dig tryg ved at vælge MJ Glas, når du står og mangler en glarmester.

Jeg gør mig i forsikringsskader, energitermoruder samt glas og spejle. Læs mere om de forskellige ydelser ved at klikke på dem.

Glarmestermester i Ishøj med ekspertise indenfor forsikringsskader

Har uheldet ramt sig og har din boligs ruder være ude for en skade eller har der være indbrud i boligen? Så rykker jeg ud til din bolig uanset hvilken tid på døgnet, og om det er hverdag eller weekend. MJ Glas samarbejder desuden med Glarmestrenes Døgnvagt som har aftaler med mange forsikringsselskaber, så du trygt kan tage kontakt til mig. Jeg sørger for at taksere og anmelde skaden for dig.

Skulle dit forsikringsselskab ikke være en del af Glarmestrenes Døgnvagt. Så er du også velkommen til at tage kontakt til mig alligevel, hvor jeg vil udarbejde et uforpligtende tilbud.

Energioptimer dine ruder ved hjælp fra glarmester i Ishøj

Oplever du at bruge mange penge på varmeudgifter i din bolig? Så kan udskiftning af ruderne til nogle mere energioptimeret ruder spare dig for mange penge. Det gode ved disse ruder er, at de holder rigtig godt på varmen inde i boligen og holder kulden ude.

Vælger du MJ Glas til at komme for at udskifte dine ruder til enten energiruder eller termoruder. Så tilbyder jeg ruder i meget høj kvalitet – ruder som holder på varmen og dermed sørger for, at kulden forbliver ude. Du vil opleve at spare mange penge på dit varmeforbrug ved at udskifte til energioptimeret ruder.

Kontakt MJ Glas

Du er velkommen til at kontakte mig telefonisk på 23 44 13 23 eller sende en mail til mj@mj-glas.dk, hvor jeg vil vende retur til dig hurtigst muligt. Du kan også tage kontakt til mig ved at udfylde min kontaktformular.

Sidebar