Glarmester i Roskilde

 

MJ Glas er din glarmester i Roskilde. Jeg rykker ud i hele Roskilde alle ugens dage til diverse glarmesteropgaver. Du kan føle dig tryg ved at vælge MJ Glas, når du står og mangler en glarmester, da jeg har mange års erfaring indenfor feltet og samarbejder med et hav af partnere.

Jeg gør mig i forsikringsskader, energitermoruder samt glas og spejle. Læs mere om de forskellige ydelser ved at klikke på dem.

Glarmester i Roskilde – Energioptimering af ruder

Ønsker du at spare penge på dine varmeudgifter? Så kan udskiftning af boligens ruder til energiruder eller termoruder være en rigtig god idé. Det gode ved både energiruder eller termoruder er, at de holder på varmen inde i boligen og holder kulden ude.

Mange kan føle at de er nødvendigt at skrue meget højt op for varmen om vinteren, fordi boligens ruder ikke kan holde på varmen. Dette er både skidt for pengepungen og dårligt for miljøet. At få udskiftet sine ruder til nogle energiruder eller termoruder er en rigtig god investering for mange boligejere.

Glarmester i Roskilde med erfaring indenfor arbejde med glas & spejle

Går du med drømmen om et unikt glas til en hylde eller bord eller et unikt spejl? Så står jeg klar til at gøre dine drømme til virkelighed. Jeg har et stort udvalg af forskellige glas som er forarbejdet med slibning eller hullet. Læs mere om udvalgte af glas og spejle.

Jeg samarbejder desuden med hansenlellinge.dk, hvor du har mulighed for at bestille beslag igennem MJ Glas fra Hansen Lellinge A/S.

Modtag et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte mig telefonisk på 23 44 13 23 eller sende en mail til mj@mj-glas.dk, hvor jeg så vil vende retur til dig hurtigst muligt. Du kan også tage kontakt til mig ved at udfylde min kontaktformular.

Sidebar