Glarmester Køge

 

MJ Glas er din lokale glarmester i Køge. Jeg har mange års erfaring indenfor glarmesterfaget. Så uanset det drejer sig om udskiftning og opsætning af glas og ruder; så kan du føle dig trygt ved at vælge MJ Glas til at udfører arbejdet.

Jeg gør mig i både forsikringsskader, energitermoruder samt glas og spejle. Du kan læs mere om ydelserne ved at klikke på dem.

Glarmester i Køge med erfaring indenfor opsætning af energitermoruder.

Går du med tankerne om at udskifte din boligs gamle ruder ud med nogle energitermoruder eller forsatsruder. Når du udskifter til energitermoruder eller forsatsruder vil du opnå en betydelig reduktion i din boligs energiforbrug og dermed en reduktion i dine udgifter. Når du vælger MJ Glas til at udskifte dine ruder, så tilbyder jeg energiruder og termoruder i høj kvalitet. De nye ruder holder bedre på varmen og dermed sørger for, at kulden forbliver ude. Med disse nye energibesparende termoruder slipper du for at varme boligen mere op, og dermed også spare penge i varmeudgifter til boligen. Kontakt din glarmester i Køge allerede i dag for et uforpligtende tilbud på dine nye og effektive energibesparende ruder.

Tag kontakt til MJ Glas i dag

Du er velkommen til at kontakte mig telefonisk på 23 44 13 23 eller sende en mail til mj@mj-glas.dk, hvor jeg vil vende retur til dig hurtigst muligt. Du kan også tage kontakt til mig ved at udfylde min kontaktformular.

Glarmester i Køge som samarbejder med et hav af forsikringsselskaber

Har din boligs ruder være udsat for en skade eller har der være indbrud i din bolig, så rykker MJ Glas ud uanset om det er dag, aften eller sågar weekend. Jeg samarbejder med Glarmestrenes Døgnvagt som har aftaler med et hav af forsikringsselskaber, så du trygt kan tage kontakt til MJ Glas, hvis uheldet skulle være ude. Så sørger jeg nemlig for at taksere og anmelde skaden for dig.
Skulle dit forsikringsselskab ikke være en del af Glarmestrenes Døgnvagt. Så er du naturligvis stadig velkommen til at tage kontakt til mig som din glarmester i Køge, hvor jeg så vil udarbejde et uforpligtende tilbud.

Sidebar