Glarmester i Solrød Strand

MJ Glas er din lokale glarmester i Solrød Strand. Hvad end du har brug for indramning af billeder, udskiftning til termoruder eller hjælp til forsikringsskader, står Glarmester Michael Jensen klar.

Kontakt mig

Hvad kan din glarmester i Solrød Strand hjælpe med?

Som uddannet glarmester, er der ikke den opgave, jeg ikke kan udføre. Med mange års erfaring fra branchen, er du sikret at dine opgaver altid udføres med stor viden fra faget. Her udføres alle opgaver med stor omhyggelighed og med respekt for faget, så du kan være tryg ved at det færdige resultat er noget du kan glæde dig til.

MJ Glas samarbejder med Glarmestrenes Døgnvagt, som har aftaler med mange forskellige forsikringsselskaber. Det betyder for dig, at du trygt kan kontakte mig dag, aften og weekend, hvis du skulle være udsat for skader. Har dit forsikringsselskab ikke en aftale med Glarmestrenes Døgnvagt, er du selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte mig og høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Indramning af billeder i Solrød

Indramning af billeder er et af MJ Glas helt store specialer. Har du et maleri som du er særligt glad for, nye familiebilleder som skal indrammes eller en kunstplakat som skal op og hænge? Få det sidste finish med en indramning fra en glarmester. Uanset om du ønsker float glas, usynligt glas eller glas med høj UV-beskyttelse, finder du et stort udvalg her.

MJ Glas forhandler rammelister fra Letraset Nielsen og Nyram. Vi har ca. 150 forskellige rammeprøver på værkstedet, så der er rig mulighed for at finde lige netop den ramme som du ønsker. Der er et hav af muligheder når det kommer til indramning. Uanset hvad du ønsker indrammet og hvilket udtryk, kan jeg hjælpe!

Kontakt MJ Glas på tlf. 23 44 13 23 og aftal nærmere.

Sidebar

Skift til termo- & energiruder i Solrød

Skal du have udskiftet ruderne derhjemme? Det kan være at dine ruder er punkteret eller utætte, eller som en del af en større renovering ønsker du at udskifte vinduerne. Er dette situationen anbefaler jeg at du skifter til mere besparende ruder i form af termo- og energiruder. Som din lokale glarmester, kan jeg nemt og hurtigt hjælpe med at levere dine nye energiruder i Solrød.

Termo- og energiruder er en investering i kvalitet og komfort. Ruderne holder på varmen og sikre at kulden bliver ude. Oplever du at det er nødvendigt at skrue markant op for varmen i de kolde måneder, er termo- og energiruder den rette løsning. Giv mig gerne et kald på tlf. 23 44 13 23 og hør mere om levering af energiruder til Solrød.

Din glarmester tilbyder også

Som din lokale glarmester i Solrød Strand tilbyder langt mere end indramning og energiruder. Jeg samarbejder med en lang række forsikringsselskaber og står derfor til rådighed hvis du skulle opleve ødelagte ruder f.eks i forbindelse med indbrud eller ulykker.

Læs meget mere om mit arbejde med forsikringsskader her.

MJ Glas tilbyder også glas og spejle i specielle mål. Denne ydelse er ideel til dig, der f.eks har et badeværelse eller garderobe med skrå vægge og ønsker spejlet tilpasset til rummets udformning.
Skal du bruge glas som er forarbejdet, f.eks med huller til hylder, kan jeg også hjælpe med dette.

Læs mere om de mange muligheder jeg kan tilbyde inde for glas og spejle her.

Har du været så uheldig at en af ruderne i dit drivhus er gået i stykker? Frygt ej, for MJ Glas tilbyder drivhusglas klar til afhentning fra værkstedet i Greve. Når du vælger glas for en glarmester, er du sikret glas af høj kvalitet, perfekt til at fremme dine planters vækst og beskytte dem året rundt.

MJ Glas forhandler også flueben og glasholdere til montering af drivhusglas. Du finder tre standard dimensioner af glas, men har du brug for specialfremstilling, må du endelig ikke tøve med at kontakte mig og høre nærmere.

Læs mere om udvalget af drivhusglas og tilbehør her.