Glarmester i Tåstrup

 

Står du og mangler en professionel glarmester i Tåstrup eller omegn? Så du kommet til det rette sted. Jeg har gennem tiden udført mange udskiftninger og opsætninger af glas og ruder, med stor tilfreds til følge. Kontakt mig uforpligtende, for et tilbud på dit projekt.

Jeg gør mig i forsikringsskader, energitermoruder samt glas og spejle. Læs mere om de forskellige ydelser ved at klikke på dem.

Ingen opgave er for lille eller stor – din glarmester i Tåstrup

Uanset projektet størrelse, så jeg den rette mand til opgaven. Med mine mange års erfaring indenfor branchen, har jeg udført et utal af glarmester opgaver for både private og virksomheder. Kunden er altid i centrum, og jeg forlader aldrig en opgave før i er tilfredse med resultatet. Jeg kan altid kontaktes på nr. 23 44 13 23 eller på mail mj@mj-glas.dk.

Værkstedet er åbent hver lørdag fra kl. 10 – 14 i vinterhalvåret 1/10 til 31/3, hvor kunder kan indlevere og afhente indramninger og glas.

Energioptimer dine ruder

Stigende varmepriser i hjemmet? En udskiftning af vinduer kan have stor betydning for varmeprisen. Energioptimeret ruder holder varmen inden og kulden ude, så du slipper for unødvendige høje priser på opvarmning derhjemme.

MJ Glas hjælper med udskiftning og opsætning af kvalitetsruder, som er en god investering i din kommende varmeregning. Er du i tvivl om dine vinduer holder varmen inde? Kontakt mig uforpligtende, og modtag professionel rådgivning og vejledning, så du kan finde den bedste løsning for dit hjem.

Akut behov for glarmester i Tåstrup

Har i haft indbrud eller haft en uheldigt episode, hvor jeres rude/ruder er gået i stykker? Selv efter arbejdstidens ophør tilbyder jeg etablering af midlertidig afdækning, som er godkendt af forsikringsselskabet. Dag, aften eller weekend? Du altid velkommen til at kontakte mig, for akutte behov for afdækning.

Kontakt mig uforpligtende i dag

Ønsker du at modtage et tilbud på udskiftning eller opsætning af ruder i Tåstrup eller omegn, så du altid velkommen til at kontakte mig over mail eller telefon. Jeg står altid klar til at hjælpe dig med dine akutte problemer.

Sidebar